GOLDEN SON – PIERCE BROWN

978-618-03-0193-9_1

“Home isn’t where you’re from, it’s where you find light when all grows dark.”

Στο χρυσό γιο στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας Κόκκινη Ανατολή βρίσκουμε τον Νταροου στην ακαδημία με τον Ροκ και τον Τάκτο στο πλευρό του όπως και την Βίκτρα ένα νέο πρόσωπο στην ιστορία μας. Ένας πόλεμος είναι στα σκαριά και ο Νταροου έχει αναλάβει επικεφαλής του στόλου και όλα πάνε καλά μέχρι που η οικογένεια Μπελόνα ξεκινάει να αντεπιτήθεται μετά την θανάσιμη βεντέτα που έχει ξεκινήσει με αποτέλεσμα ο Ντάροου να χάσει την υπόληψη του στους υπόλοιπος στρατηγούς αλλά και την εύνοια του Νέρονα Αυγούστου. Ο Ντάροου έχει όμως ένα σχέδιο και η πραγματική μάχη μόλις ξεκίνησε…. 

Στο βιβλίο βλέπουμε ένα Ντάροου που περνά απο πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις.  Το γενικότερο δίλημμα του είναι αν τελικά μπορεί να θυσιάσει τους δικους του ανθρώπους για ένα απώτερο σκοπό, να βοηθήσει τα κατώτερα υπόδουλα χρώματα και να εξαφανίσει την δικτατορική δυναστεία των Χρυσών! Για πρώτη φορά στον χρυσό γιο βλέπουμε τον Ντάροου να αποτυχάνει και όχι μια φορά αλλά πολλές. Να αποτυγχάνει ως Αύγουστος, ως εκδικητής των Κόκκινων, ως σύζυγος, ως φίλος! Και όλα αυτά του δίνουν συνεχώς μαθήματα. Έτσι ποιο σίγουρος και δυνατός από πότε ο Νταροου παίρνει την ζωή στα χέρια του και κάνει αυτό που κάνεις άλλος ως τώρα δεν έχει καταφέρει. Γίνεται ο φόβος και ο θαυμασμός για τους Χρυσούς και ένα ήρωας για τα κατώτερα χρώματα! Γιατί πια δεν είναι απλός ένας κόκκινος άνθρωπος ή ένας χρυσός αλλά κρατά στα χέρια του όλοι την επανάσταση και την μοίρα των ανθρώπων πάνω στο ηλιακό σύστημα. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

 

2 σκέψεις σχετικά με το “GOLDEN SON – PIERCE BROWN

  1. Υπέροχη η κριτική και τα fanarts, όπως και η συνανάγνωση!😁 Ανυπομονώ για το 3ο!!!💞

    1. Ευχαριστώ πολύ ❤ Πραγματικά η συν ανάγνωση ήταν το καλύτερο κομμάτι γιατί με τόσα συναισθήματα και σοκαρίστηκες στιγμές κάπου έπρεπε να τα λέμε 😀
      Υ.Γ Πήρε το μάτι μου κ κτ τέλειους σελιδοδείκτες με παρόμοια fanarts αλλά κανένα δεν ηταν διαθέσιμο πια. Και ήταν τόσο τέλειοι!!!

Σχολιάστε